Voorjaar 2020

 

Flora Kokjes Paasfeest op zijn best voor kinderen tot 12 jaar.
Het was ouderwets gezellig, en de kids toonden zich ware kunstenaars met Palm Pasenstokken maken.

Heerlijk knutselen, plakken en een speurtocht naar de eieren.

Tot slot een optocht met de zelfgemaakte Palm Pasenstokken langs de deuren bij "onze" kwetsbaren die iets lekkers aangeboden kregen van onze geweldige kids!

Sintfeest 2020

 

Het sinterklaasfeest hebben we dit jaar ook weer georganiseerd in samenwerking met Flora4Life.

In deze samenwerking hebben we wederom voor de kids een gezellige dag kunnen bezorgen.

 

De Sint kwam rond 13.30 uur aan in het SOC Floradorp. Volledig coronaproof mochten de kids een

voor een bij de Sint een cadeautje ophalen. 

 

 

 

Nadat de Sint weer vertrokken was, hebben we een gezellige kinderbingo gehouden waarbij de kids op hun plaats konden blijven zitten omdat we uiteraard weer gehouden waren aan de maatregelen en richtlijnen van  het RIVM.

Winter- en Horrorfeest 2020

 

Waar we vorig jaar het feest in het Noorderpark hielden hadden we dit jaar het genoegen om ons eigen “Floracenter” om te bouwen tot een heus spookhuis.

 

De vrijwilligers hebben zich weer drie slagen in de rondte gewerkt om het spookhuis op te bouwen met een looproute waarbij de anderhalve meter gehandhaafd kon worden.

 

 

 

We moesten heel strikt zijn en jammer genoeg konden we de ouders er niet bij betrekken en hebben daarop bedacht om de kinderen te begeleiden door het spookhuis heen. De begeleiding nam de kids in kleine groepjes van drie of vier waarbij ze van tevoren vertelden dat het best heel spannend kon zijn, maar dat het allemaal niet echt is